ΣΚΑΦΟΣ OPEN TEMPEST 500 RD

Είστε εδώ

TEMPEST 500 Το πιο πετυχημένο open σκάφος στα 5,00μ που μας κάνει πραγματικά περήφανους, με μια γάστρα που μπορεί να πλανάρει εύκολα και με 30-40HP μηχανή, με τρομερή ευστάθεια και άψογη συμπεριφορά στη θάλασσα μεκυματισμό.

 Η ποιότητα κατασκευής του, η άριστη πλεύση του, το τέλειο φινίρισμα του αλλά και οι ευρύχωροι και πλούσιοι εσωτερικοί και αποθηκευτικοί του χώροι, το κάνουν να ξεχωρίζει στην κατηγορία του και να είναι απο τα πρώτα στις προτιμήσεις των επαγγελματιών του χώρου ενοικίασης σκαφών.

 Διαθέτει έναν μεγάλο καναπέ-ντουλάπι με πλάτη και μαξιλάρι στην πρύμη ενώ στην πλώρη υπάρχει πολυεστερικό τραπέζι με βάση και ποτηροθήκες το οποίο με την τοποθέτηση του ανάμεσα στα μεγάλα ντουλάπια πλώρης και με τα μαξιλάρια μετατρέπει τον χώρο σε μια άνετη ξαπλώστρα για στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης.

 Το σκάφος βγαίνει σε 2 παραλλαγές: Eίτε με μεγάλη κεντρική κονσόλα με κάθισμα μπροστά ( 500RS ) είτε με  κεντρική κονσόλα και  κάθισμα-ντουλάπι οδηγού-συνοδηγού με πλάτη inox ( 500RD ), ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

 Ένα σκάφος κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια, άνετο και λειτουργικό με φινέτσα και ομορφιά.

Βασικός Εξοπλισμός: 

Κεντρική κονσόλα με  τζάμι και roll -bar  inox, τιμόνι inox, ντίζα, κλωβός, ηλεκτρικά( φώτα πορείας,ιστός πρύμης,πίνακας 4 θέσεων, μπρίζα, σεντίνα), κάγκελο πλώρης inox, δέστρες πρύμνης inox, ράουλο πλώρης inox, κάθισμα οδηγού με πλάτη inox, 2 εσωτερικά ράφια,  τραπέζι με βάση και ποτηροθήκες, σετ μαξιλάρια με καναπέ πρύμνης,  σκάλα inox,  χειρολαβή inox.

Προαιρετικός Εξοπλισμός: 

Όλα τα σκάφη δέχονται επιπλέον προαιρετικό εξοπλισμό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

 

Ολικό  μήκος  : 4,98m
Ολικό  πλάτος : 2,10m
Βάρος σκάφους  : 460kg
Αριθμός επιβαινόντων : 6 άτομα
Μέγιστη Ιπποδύναμη : 80HP
Αυτοαδειαζόμενο   ΝΑΙ
Πιστοποιητικό     :  CE
Εγγύηση                  :  5 ετη

 

 

Σκάφη Πελατών μας: 

Επικοινωνία

  Θ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Έκθεση - Εργοστάσιο: 26ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

  23920 72850

  info@thomasboats.gr