Η εταιρία

Είστε εδώ

Τα Ναυπηγεία THOMAS ιδρύθηκαν το 1976 από τον Θωμά Καλλιπολίτη  και κύρια δραστηριότητα την κατασκευή πολυεστερικών σκαφών αναψυχής.

Δουλεύοντας με μεράκι και συνέπεια η εταιρία γρήγορα καθιερώνεται στον χώρο για την αξιοπιστία της, την ποιότητα των σκαφών της και την σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους πελάτες της.

Από τότε και μέχρι σήμερα η εταιρία ακολουθεί πάντα ανοδική πορεία, έχοντας πλέον στο τιμόνι τους Αλέξανδρο και Στέλιο Καλλιπολίτη,γιούς του Θωμά Καλλιπολίτη, που με τις γνώσεις τους και την δυναμικότητα τους σε συνδυασμό με την προσωπική τους εμπειρία στην κατασκευή των σκαφών, εξελίσουν συνεχώς την εταιρία κατασκευάζοντας σκάφη υψηλών προδιαγραφών, με πολλές καινοτομίες που συνδυάζουν τέλεια την αισθητική με την ασφάλεια και την λειτουργικότητα με την σωστή εργονομία των χώρων.

Τα Ναυπηγεία ΤΗΟΜΑS διαθέτουν μια πολύ πλούσια γκάμα μοντέλων σε βάρκες ψαρέματος και σκάφη αναψυχής από 4,17μ έως 5,30μ, με πολλές παραλλαγές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του ψαρέματος και της αναψυχής. Όλα τα μοντέλα είναι πιστοποιημένα με CE, εντελώς αβύθιστα, κατασκευασμένα με προηγμένη τεχνολογία και ξεχωρίζουν για την μεγάλη ευστάθεια τους και την άριστη πλεύση τους ακόμα και σε δύσκολους καιρούς, εξασφαλίζοντας σας την σιγουριά και ξενοιασιά που θέλετε σε κάθε σας ταξίδι.Το φινίρισμα τους είναι εξαιρετικό αφού δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια ώστε το τελικό προιόν να είναι άψογο.

Δεν είναι τυχαίο που τα σκάφη THOMAS είναι από τα πρώτα στις προτιμήσεις των επαγγελματιών του χώρου ενοικίασης σκαφών αναψυχής, όπου οι απαιτήσεις για σκάφη όμορφα, γερά, ποιοτικά, αξιόπλοα και λειτουργικά είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Η εταιρία στεγάζεται σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις εκθέσεως και κατασκευής σε μία έκταση 6.000τμ στο 26ο χλμ Θες/νίκης – Ν.Μουδανιών. Στους άρτια εξοπλισμένους χώρους της παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη από τα έμπειρα στελέχη της τόσο στα σκάφη όσο και στις μηχανές και υπάρχει η δυνατότητα πρόσβασης των πελατών της στον χώρο κατασκευής των σκαφών ώστε να λάβουν γνώση της παραγωγικής διαδικασίας.

Είμαστε περήφανοι για τα σκάφη που κατασκευάζουμε και την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε με τους πελάτες μας.

Με παρακαταθήκη την εμπειρία 42 χρόνων, συνεχίζουμε να δουλεύουμε με μεράκι και συνέπεια, με στόχο πάντα την κατασκευή ποιοτικών σκαφών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Thomas Boats

42 χρόνια δύναμη & υπεροχή στην θάλασσα!

Επικοινωνία

  Θ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Έκθεση - Εργοστάσιο: 26ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

  23920 72850

  info@thomasboats.gr