ΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ MASTER 470

Είστε εδώ

 MASTER 470 Το ξεχωρίσατε και το αγαπήσατε.  Κέρδισε την εμπιστοσύνη σας με την δυναμική του και την εξαιρετική του απόδοση σε δύσκολους καιρούς.

Ένα βαθύ σκάφος, με μια δοκιμασμένη και πολύ πετυχημένη γάστρα ώστε να ταξιδεύει πολύ καλά στον κυματισμό χωρίς να βρέχει καθόλου τους επιβαίνοντες. 

 Τώρα, μπορείτε να συνδυάσετε τέλεια το ψάρεμα με την βόλτα σας.

  Μεγάλη καινοτομία το εσωτερικό ντουλάπι στο πάτωμα που παίρνει από τη θάλασσα νερό και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ζωντανό δόλωμα ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση, όπως και τα πλαινά πτυσσόμενα πολυεστερικά τραπεζάκια με ποτηροθήκες για να κάνουν το ταξίδι σας ακόμα πιο ευχάριστο και άνετο. 

Μία βάρκα με όλα τα πλεονεκτήματα του open σκάφους. 

Το MASTER 470 βγαίνει σε 2 εκδόσεις: Με κονσόλα πλώρης (470Β) και με κεντρική κονσόλα (470C).

Εξαιρετικές είναι οι επιδόσεις του με 30 – 40HP μηχανή. 

Βασικός Εξοπλισμός: 

MASTER 470 B: Κονσόλα πλώρης με τζάμι και roll bar inox, τιμόνι inox, ντίζα , κλωβός, ηλεκτρικά (φώτα πορείας, ιστός πρύμνης, πίνακας 4 θέσεων, μπρίζα, σεντίνα), κάγκελα πλώρης inox, δέστρες πρύμνης inox, ράουλο πλώρης inox,  μεσαίος πάγκος,  ντουλάπι στο πλάι, ντουλάπι στο πάτωμα για ζωντανό , 2  τραπεζάκια με ποτηροθήκες, σετ μαξιλάρια με πλάτη - λουκάνικο inox, σκάλα inox. 

MASTER 470 C:Κεντρική κονσόλα με τζάμι και roll bar inox, τιμόνι inox, ντίζα, κλωβός, ηλεκτρικά (φώτα πορείας ιστός πρύμνης,  πίνακας 4 θέσεων, μπρίζα, σεντίνα), κάγκελα πλώρης inox, δέστρες πρύμνης inox, ράουλο πλώρης inox,  μεσαίος πάγκος,  ντουλάπι στο πλάι, ντουλάπι στο πάτωμα για ζωντανό , 2  τραπεζάκια με ποτηροθήκες, σετ μαξιλάρια με πλάτη - λουκάνικο inox, σκάλα inox. 

Προαιρετικός Εξοπλισμός: 

Όλα τα σκάφη δέχονται επιπλέον προαιρετικό εξοπλισμό.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά: 

 

Ολικό  μήκος  : 4,71m
Ολικό  πλάτος : 1,95m
Βάρος σκάφους  : 400kg
Αριθμός επιβαινόντων : 5 άτομα
Μέγιστη Ιπποδύναμη : 60HP
Αυτοαδειαζόμενο    ΝΑΙ
Πιστοποιητικό     :  CE
Εγγύηση                  :  5 ετη

 

 

Σκάφη Πελατών μας: 

Επικοινωνία

  Θ. ΚΑΛΛΙΠΟΛΙΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ Έκθεση - Εργοστάσιο: 26ο χλμ Θεσσαλονίκης - Μουδανιών

  23920 72850

  info@thomasboats.gr